Categories
Trump Investigations

Trump and FBI – News Review from Michael_Novakhov (10 sites): Counterintelligence from Michael_Novakhov (51 sites): The Russia News – The News And Times: Lecture: The Yiddish used by Rabbi Chaim Yitzchak Bunin, researcher of Chabad Hasidism


דאָנערשטיק, דעם 24סטן נאָוועמבער, וועט פֿיליפּ שוואַרץ, אַ דאָקטאָראַנט פֿון ייִדיש־שטודיעס בײַם וואַרשעווער אוניווערסיטעט, אָפּהאַלטן אַ רעפֿעראַט אינעם בר־אילנער אוניווערסיטעט וועגן דעם חב״דישן ייִדיש וואָס מע האָט גערעדט אין מיזרח־אייראָפּע. די לעקציע, וואָס הייסט „די געאָפּאָעטיק פֿונעם חב״דישן ייִדיש: צווישן רײַסן און פּוילן“, וועט געפֿירט ווערן אויף ייִדיש און וועט פֿאָרקומען פֿון 12:00 ביז 13:30 […]

The post Lecture: The Yiddish used by Rabbi Chaim Yitzchak Bunin, researcher of Chabad Hasidism first appeared on The Russia News – The News And Times.

The Russia News – The News And Times

Counterintelligence from Michael_Novakhov (51 sites)

Trump and FBI – News Review from Michael_Novakhov (10 sites)